Arsip Bulanan: Maret 2011

asal mau pasti mampu

    —> asal mau, pasti mampu <—-       ning ojo nganti nglalekne iki: Gusti Allah wis ngendiko, ora bakal suloyo. Sopo gelem ndedongo, insyaallah dikabulno.

Dipublikasi di Personal | 5 Komentar