Arsip Harian: Februari 8, 2011

Ji Ro Lu Pat [lagune plain white t’s]

Wengi iki ora koyok biasane, aku pengen rungon-rungon tapi dudu mung lagu thok. Pengen ngrasakne jaman mbiyen pas jik enom, yen wayah wengi koyok ngene iki biasane ngrungokne radio batu 2 gedhi-gedhi. Wis lumayan suwi, dadi kangen :-D. Bedane ngrungokne … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Music | 1 Komentar